В п’ятницю 13-го вурдалаки (депутати) ліквідували “швидку допомогу” (відео+фото)

Відео-новини, Здоров'я, Кримінал

Комунальний заклад ”Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” приєднують до КНП ”Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”, про це інформує Голос.if.ua.

Опубліковано Bogdan Vennyk Пʼятниця, 13 грудня 2019 р.

Заступник голови ОДА Віталій Федорів зазначив, що дане питання передбачене Міністерством охорони здоров’я. Три станції «швидкої», які є в області, будуть об’єднані в одну організацію. Оскільки Національна служба здоров’я України може підписати договір тільки з однією структурою.

         також читайте: Круглий стіл: “Врятуй швидку допомогу”. Друже франківчанин, прийди на сесію олради, підтримай “швидку допомогу (відео)

«Всі працівники Калуської і Франківської станцій швидкої медичної допомоги матимуть роботу, що ми не можемо обіцяти керівникам. Вони можуть стати заступниками», – говорить Федорів.

На засідання сесії прийшли працівники франківської станції швидкої, які виступають проти об’єднання. Від громади медиків «швидкої» виступив громадський активіст Ростислав Гудзінський переконаний, що дане рішення є неправильним.

«Екстрена медична допомога буде рятувати тільки людей, які потрапили в ДТП чи інші екстрені ситуації, а не наших бабусь і простих людей», – каже голова ГО Всеукраїнського об’єднання «Голос» Ростислав Гудзінський.

         також читайте: Швидка медична допомога, це ваш порятунок (відео)

Федорів ще раз наголосив, що НСЗУ буде фінансувати тільки одну станцію «швидкої». Тоді станція Івано-Франківської швидкої медичної допомоги, якщо її не приєднати, залишиться без грошей, що виявилось неправдивою інформацію.

За словами голови профспілкової організації Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги Богдана Венника у нього є відповідь з Національної служби здоров’я в якій зазначено, що Івано-Франківська станція швидкої допомоги у разі перетворення на КНП може отримати фінансування. Фактично заступник голови ОДА Федорів вчинив службовий підлог (відео).

Профспілка ІФ станції швидкої допомоги готує заяви до правоохоронних органів у зв’язку із знищенням “швидкої допомоги”.  

За дане рішення проголосували 45 депутатів.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.