Круглий стіл: “Врятуй швидку допомогу”. Друже франківчанин, прийди на сесію олради, підтримай “швидку допомогу (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

12.12.2019 року в м. Івано-Франківську за участю профспілкових, громадських діячів, журналістів та керівника комісії обласної ради Манолія Піцуряка відбувся круглий стіл: Врятуй «швидку» в важку хвилину, «швидка» спасе тебе й твою родину”, про це інформує Голос.if.ua. 

Учасники круглого столу обговоривши незаконність, антиконституційність рішення Івано-Франківської обласної ради щодо ліквідації “швидкої медичної допомоги” із резолюцією, за яку одноголосно проголосували усі присутні звернулися до депутатів.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Прийдіть сьогодні 13.12.2019 року о 10:00 год. на сесію Івано-Франківської обласної ради і не допустіть в п’ятницю тринадцятого «вурдалацького шабашу», антинародного, антиконституційного та кримінальнокарного (ст.184, п.2 ККУ) голосування за ліквідацію «ШВИДКОЇ» – ЛІКВІДАЦІЇ ЖИТТЯ».

Врятуй «швидку» в важку хвилину, «швидка» спасе тебе й твою родину!

До теми: Знищення “швидкої допомоги” відкладено на 20 грудня (відео)

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.