Франківчан закликали не допустити в п’ятницю 13-го вурдалацький шабаш з ліквідації «швидкої допомоги» (документ)

Здоров'я, Новини

ДРУЗІ ФРАНКІВЧАНИ!

Завтра 13.12.2019 року (п’ятниця тринадцятого) о 10:00 год. відбудеться сесія Івано-Франківської обласної ради на якій депутати планують провести голосування за ліквідацію шляхом приєднання Івано-Франківської станції швидкої допомоги до КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Це рішення влада та депутати планують провести в порушення Конституції України та діючого законодавства України, істотно погіршуючи ст.ст. 3, 5, 49, 140 та 144 Конституції України, право громадянина на отримання безкоштовної медичної допомоги, ст.ст. 5, 16 ЗУ Про основи законодавства України про охорону здоров’я.

За висновками фахівців тривалість життя іванофранківців у разі антиконституційного голосування, яке проводиться без громадських слухань, погодження з трудовим колективом та профспілками у разі ліквідації «швидкої допомоги» скоротиться на 3-5 років.

Прийдіть завтра на сесію Івано-Франківської обласної ради і не допустіть в п’ятницю тринадцятого «вурдалацького шабашу», антинародного, антиконституційного та кримінальнокарного (ст.184, п.2 ККУ) голосування за ліквідацію «ШВИДКОЇ» – ЛІКВІДАЦІЇ ЖИТТЯ»,

Врятуй «швидку» в важку хвилину, «швидка» спасе тебе й твою родину!

ГО  Всеукраїнського об’єднання «Голос»

Профспілка Івано-Франківської станції швидкої медичної допомоги

Громадськість міста Івано-Франківська

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.