Зниклими безвісти на Донбасі вважають 258 осіб – СБУ

Кримінал, Новини

Станом на кінець липня 2019 року зниклими безвісти на Донбасі вважають 258 осіб. Про це “112 Україна” повідомили у Службі безпеки України.

“За даними інформаційного обліку Об’єднаного центру з координації пошуку, звільнення незаконно позбавлених волі осіб у районі здійснення заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях значаться зниклими безвісти 258 осіб”, – розповіли у відомстві, інформує Голос.if.ua .
У СБУ не повідомили, чи є серед установлених осіб неповнолітні.
У 2014 році, відразу після анексії Криму, на сході України Росія почала збройну агресію. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на оприлюднені Україною факти й докази.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.