У калушанки вилучили 20 пляшок сурогату

Новини, Суспільство

Багато людей вдаються до вживання різних сурогатів алкоголю. Ось тільки вчиняючи дані дії не всі розуміють, до яких наслідків це може призвести. Якщо вірити статистиці, отруєння від сурогату настає дуже швидко і на превеликий жаль 98% потерпілих помирають вдома, не встигнувши звернутись за допомогою.

1 серпня під час проведення рейду на ринку по вулиці Василя Стуса працівники громадського формування Калуська «Міська варта» помітили особу, яка відкрито збувала прозору рідину невідомого походження з явним запахом спирту, про це інформує Голос.if.ua . Продавчиня мала 20 пляшок  сурогату в пластмасовій та скляній тарі, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

На місце події викликали працівників Калуського відділу поліції, після чого дану громадянку з вищевказаною рідиною доставили у відділ поліції для складання протоколу.

Жителів міста закликають не купувати сурогат в осіб, які здійснюють торгівлю з рук у невстановлених місцях та без відповідних на це дозволів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.