2 серпня Президент України Володимир Зеленський перебуватиме з робочою поїздкою в Івано-Франківській області.

Новини, Суспільство

Нагадаємо, сьогодні на будівництві нового моста на Пасічну влаштували день відкритих дверей. Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сказав, що перед приїздом президента обговорювали можливий виїзд на міст. Це був один з робочих варіантів візиту глави держави, інформує Голос.if.ua з посиланням на КУРС.

Марцінків скаржився, що місто фінансує будівництво моста самостійно. Попри те, що Зеленський не приїде на міст, всю довідку щодо будівництва йому, за словами Марцінківа, передали. На запитання, чи чекає мер Зеленського відповів: “Ми завжди чекаємо”.

В Офісі Президента повідомили офіційну програму візиту. Зокрема, глава держави візьме участь у нарадах щодо реконструкції терміналу та інфраструктури аеропорту в обласному центрі та розвитку регіону Українських Карпат. Крім того, Володимир Зеленський представить нового очільника обласної державної адміністрації.

Також глава держави огляне один зі зруйнованих повенями мостів і візьме участь у нараді щодо їхнього відновлення.

Наразі президента очікують представники міської та обласної влади в аеропорту.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.