У Франківську оберуть нового керівника Центральної міської клінічної лікарні

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську проведуть конкурс на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради».

Відповідне розпорядження підписав міський голова Івано-Франківська  Руслан Марцінків.

Ще одним розпорядженням Марцінків затвердив склад конкурсної комісії, яка визначить переможця конкурсу, інформує Голос.if.ua .

До комісії увійшли три представники трудового колективу Центральної міської клінічної лікарні, заступник міського голови Руслан Гайда, керуючий справами виконкому міської ради Ігор Шевчук та заступник начальника управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Алла Вацеба.

Центральну міську клінічну лікарню в Івано-Франківську з 2007 року очолює Тарас Масляк.

Марцінків 14 серпня минулого року звільнив його з посади головного лікаря у зв’язку із закінченням строку дії контракту. А наступного дня, 15 серпня, призначив Масляка виконуючим обов’язки головного лікаря до призначення керівника.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.