У Франківську закрили податкову (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Суспільство

Замість черг та натовпу – електронний кабінет. З 28 липня Центр обслуговування платників Івано-Франківської ДПІ тимчасово зачинений.

Податківці пояснюють – це вимушений крок через зростання захворюваності на КОВІД-19, пише Голос.if.ua з посиланням на Канал 402.

Підозру на небезпечну недугу виявили і у трьох працівників. Тож, аби запобігти поширенню коронавірусної інфекції, закликають громадян до листування в електронному кабінеті. Там, для платників доступна низка сервісів.

в електронний кабінет

Замість черг та натовпу – електронний кабінет. З 28 липня Центр обслуговування платників Івано-Франківської ДПІ тимчасово зачинений. Податківці пояснюють – це вимушений крок через зростання захворюваності на КОВІД-19. Підозру на небезпечну недугу виявили і у трьох працівників. Тож, аби запобігти поширенню коронавірусної інфекції, закликають громадян до листування в електронному кабінеті. Там, для платників доступна низка сервісів. ДПС в Івано-Франківській області

Опубліковано Канал 402 Вівторок, 28 липня 2020 р.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.