“Такі ж громадяни України, як і інші”: у ТЦК відреагували на мобілізацію водіїв фур

Війна, Новини, Суспільство

Відправлення водіїв вантажівок до ТЦК та СП пов’язана з тим, що під час огляду документів не завжди є можливість на місці перевірити всі військово-облікові дані. 

Про це повідомили у пресслужбі Закарпатського ОТЦК та СП, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У центрі комплектування акцентували, що водії вантажних транспортних засобів такі ж громадяни України, як і інші.

“Під час огляду документів на КПП не завжди є змога перевірити на місці всі військово-облікові дані. Це пов’язано з тим, що громадяни завчасно не подбали про наявність при собі військово-облікових документів. В таких випадках військовозобов’язаним пропонують проїхати в територіальні центри комплектування та соціальної підтримки для уточнення даних”, – заявили в ОТЦК та СП.

У пресслужбі наголосили, що вантажівка у такому випадку залишається під наглядом представників правоохоронних органів.

“Якщо громадянин вважає, що він не підлягає мобілізації, то йому потрібно мати при собі відповідні військово-облікові документи з відмітками, які підтверджують його законні права на відстрочку або з відміткою про зняття з військового обліку. Або документ про належним чином оформлене бронювання”, – додали у пресслужбі.

Водночас скарги водіїв про доправлення до центрів комплектування силоміць не прокоментували.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.