Чвертьфінал Екстраліги: НФК “Ураган” розгромив “Кардинал” в першому матчі

Новини, Суспільство

Цього тижня проходять перші матчі 1/4 фіналу футзальної Екстраліги. Франківський Ураган поїхав в гості на матч до команди Кардинал з міста Рівне.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Цей матч проходив у суботу, 27 квітня. Чвертьфінальна серія грається до двох однієї з команд.

В першій половині успішнішими були саме господарі площадки, які, незважаючи на те, що пропустили першими, змогли зібратися і не просто відігратися в рахунку, але й вийти вперед. 2:1 на користь команди Кардинал після першої 20-хвилинки.

Однак після перерви гості влаштували неймовірну феєрію, яка вилилася в шість забитих м’ячів. Голи до свого активу записали: Станіслав Моспан, Михайло Грицина та Ігор Корсун, які відзначилися одразу кількома голами. Таким чином, Ураган розбив Кардинал з рахунком 7:2 в першій грі.

Дракони повели в рахунку в серії 1:0. Через два тижні, 11 травня, вирішиться доля цієї пари. Адже в цю дату буде зіграний другий матч 1/4 фіналу. В разі необхідності, 12 травня, команди проведуть третій матч, який точно визначить переможця в серії та учаника півфіналу.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.