В рамках проєкту «Турбота про родину Героя» відбулась проща родин загиблих Героїв (фото)

Новини, Суспільство
25 квітня в Марійському духовному центрі «Зарваниця», в рамках соціального проєкту «Турбота про родину Героя», за підтримки Галицького деканату УГКЦ та ініціативи Галицького міського голови відбулась проща родин загиблих Героїв Галицької громади.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Учасники прощі взяли участь в Божественній літургії, а також під час Хресної дороги помолились за воїнів, які захищають Україну, за весь український народ, за перемогу.

На завершення прощі відбулась спільна молитва за упокій душ усіх полеглих захисників, які віддали своє життя за незалежність України у війні з російськими агресорами.

 


Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.