Мати загиблого пілота з Королівки Наталія Тарабалка стала капеланом (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Мати відомого льотчика з Коломийської громади, якого називають “Привидом Києва”, Героя України Степана Тарабалка вирішила долучитися до військових капеланів. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Інформатор.

Наталія Тарабалка стала символом незламності цілої України. Після загибелі сина вона поринула у допомогу й зуміла об’єднати довкола себе сотні однодумців. Матір легендарного пілота заснувала реабілітаційний центр для військових та членів їхніх родин під назвою «Тепло крилатої душі» в Ценяві на Коломийщині.

Тепер пані Наталія вирішила стати військовим капеланом. Вона записала звернення до українців.

“Після загибелі сина Бог торкнувся по-особливому мого серця, допомігши пережити мені таку важку втрату і я зрозуміла, що основною опорою в цей час являється присутність Божого в житті”, – каже мати Героя України Степана Тарабалки.

Наталія Тарабалка повідомила, що прийняла рішення долучитися до діяльності військових капеланів.

“Маючи свій певний духовний досвід і отримавши певну базу знань капеланства, я хочу бути потрібною, корисною не тільки для родин, але й для військових, ветеранів. Я хочу донести дійсно важливість зараз віри в Бога і бути відкритим до спілкування з Богом, не дивлячись на наші складні обставини”, – наголошує пані Наталія.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.