Прикарпатський онкоцентр отримав два потужні генератори (фото)

Новини, Суспільство

Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради отримав ще два генератори потужністю 120 кВт.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення закладу.

Наявність таких потужностей дозволить надавати медичні послуги цілодобово та безперебійно, навіть в умовах вимкнення електроенергії.

Генератори, вартістю понад 1,8 млн гривень, заклад отримав завдяки плідній співпраці Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я України.

Нагадаємо, Прем’єр закликав усіх українців економити електроенергію в години пік. А промисловість – максимально залучати імпорт електроенергії та використовувати, за наявності, альтернативні джерела живлення.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.