Прикарпатка уникла покарання за вбивство своєї новонародженої дитини

Кримінал, Новини, Суспільство

Жінка вбила немовля і викинула в пакеті на вулицю.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Zaxid.net.

Калуський міськрайонний суд визнав винною місцеву мешканку Олесю Дюг в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини. Жінці присудили 3 роки позбавлення волі, однак реальний термін покарання замінили на 2 роки умовного.

Як йдеться у вироку суду, який винесли 18 квітня, в ніч на 18 листопада 2023 року Олеся Дюг, яка не перебувала на лікарському обліку у зв’язку з вагітністю, самотужки народила хлопчика у ванній кімнаті свого будинку. Після цього перерізала пуповину та двічі вдарила в голову новонародженого. Внаслідок отриманих травм немовля померло і обвинувачена, помістивши тіло дитини в поліетиленовий пакет, винесла його з будинку і викинула поблизу магазину.

Під час судового розгляду Олеся Дюг визнала свою вину і підписала угоду про примирення з потерпілим. Суд також врахував, що обвинувачена раніше не була судимою та має позитивні характеристики з Кропивницькій гімназії та Вищого професійного училища Калуша, в яких навчалася.

Дослідивши всі матеріали справи, суддя Богдана Кулаєць визнала Олесю Тюг винною в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини і призначила їй 3 роки позбавлення волі. Реальний термін покарання суд замінив 2 роками умовного. Також засуджена має сплатити 5,8 тис. грн за проведення експертиз.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.