Які заходи планують в Івано-Франківську в травні

Новини, Суспільство

З нагоди весняних свят у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради підготували низку благодійних заходів для збору коштів на ЗСУ.

Про це анонсували на брифінгу міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зокрема, 7 травня іванофранківці святкуватимуть 362-гу річницю дня міста, а 12 травня — День матері.

За словами Надії Загурської, директорки Департаменту культури, перед Великоднем 1-3 травня усі охочі матимуть можливість відвідати ярмарок “Купуємо івано-франківське — даємо роботу іванофранківцям”, де місцеві підприємці виставляють свою продукцію.

“7 травня мешканці та відвідувачі міста також зможуть долучитися до різноманітних заходів, зокрема для дітей та молоді. Серед них культурно-спортивні активності для Захисників та Захисниць України в парку ім. Т. Шевченка, тематичні фотозони та майстер-класи на Вічевому майдані, урочистості й мистецькі програми в центрі міста”, — наголосила Надія Загурська.

Традиційно 11 травня о 10:00 також проведуть благодійний велопробіг з метою збору коштів на потреби ЗСУ.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.