У Городенці засудили злодія, який викрав гроші з міської бібліотеки

Кримінал, Новини

Городенківський районний суд виніс вирок уродженцю Вінниччини, який здійснив крадіжку у приміщенні Городенківської міської публічної бібліотеки. Зловмисник проник до кабінету бібліотекаря і викрав гроші на загальну суму 47 050 гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

26 лютого 2024 року обвинувачений, який неодноразово був засуджений за крадіжки, зайшов до приміщення Городенківської міської публічної бібліотеки. Піднявшись на другий поверх, він побачив незачинені двері кабінету бібліотекаря, проник всередину і викрав гроші з гаманця, який знаходився у шафі.

Чоловік таємно заволодів 600 євро (24 900 грн), 500 доларів США (19 150 грн) та 3000 гривень готівкою. Викрадені кошти він виніс за межі бібліотеки і розпорядився ними на власний розсуд, спричинивши потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 47 050 гривень.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.