Івано-Франківськ відкриває нові тенісні корти біля міського озера (фото)

Новини, Суспільство

Жителі та гості Івано-Франківська матимуть чудову нагоду займатися тенісом на свіжому повітрі. На центральному озері міста вже найближчими днями з’являться два нові відкриті тенісні корти, доступні для всіх охочих.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Версії.

Івано-Франківськ продовжує розвивати спортивну інфраструктуру. Вже найближчим часом біля центрального озера міста відкриються два відкриті тенісні корти. Корти були споруджені за приватні кошти підприємством ТзОВ «Весна-ІФ» в рамках інвестиційного конкурсу.

«Ці тенісні корти споруджені за приватні кошти за результатами інвестиційного конкурсу, проведеного Івано-Франківською міськрадою, підприємством ТзОВ «Весна-ІФ» та в подальшому будуть передані місту», – повідомила представник підприємства-інвестора Іванна Стефінів.

Нові тенісні корти призначені як для професійних спортсменів, так і для любителів тенісу.

«На кортах зможуть займатись як професійні спортсмени так і любителі, які мають бажання грати в теніс», – додала Іванна Стефінів.

Наступним етапом розвитку спортивної інфраструктури стане будівництво трьох закритих тенісних кортів, які можна буде експлуатувати в осінньо-зимовий період. Крім того, планується спорудження професійного 25-метрового басейну з необхідною інфраструктурою.

«Ці об’єкти також будуватимуться за приватні інвестиції», – відзначає Іванна Стефінів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.