Прикарпатцю купівля автівки в мережі закінчилась для прикарпатця втратою майже 325 тисяч гривень

Кримінал, Новини, Суспільство

Шахраї маскуються під продавців транспортних засобів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області

За допомогою до співробітників Івано-Франківського районного управління поліції звернувся 42-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що потерпів від шахраїв.

Як стало відомо, мешканець обласного центру на відомій інтернет-платформі знайшов оголошення про продаж автомобіля. Заявник поспілкувався із продавцем та узгодив придбання транспортного заходу. Умови, які запропонував співрозмовник, підійшли покупцеві і він переслав передоплату невідомому.

Заявник кількома платежами перерахував шахраю майже 325 000 гривень. Після цього шахрай перестав виходити на зв’язок.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження відповідно до ч.3 ст. 190 Кримінального Кодексу України. Поліцейські вживають заходів, аби встановити осіб, причетних до злочину.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.