Найбільш активні у підтримці захисників: на якому рівні Івано-Франківськ з надання допомоги за 2023 рік

Новини, Суспільство

Сьогодні вийшла статистика, що Івано-Франківськ займає сьоме місце серед великих міст з надання допомоги військовим за 2023 рік.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа під час відеозвернення.

“Є показник – десять відсотків. Насправді там не враховуються соціальні програми, зокрема, кошти на амуніцію, підтримка родин загиблих. Але все-таки, якщо порівнювати з іншими містами, то є досить не погано. Тому Івано-Франківськ є одним із тих міст, що найбільше підтримує захисників.

Ми й надалі продовжуватимемо підтримувати наших воїнів. Нагадаю, є дванадцять програм соціальної підтримки для наших військових, окрім того, що 300 мільйонів гривень передбачені на закупівлю дронів та інших речей, потрібних на фронті”, – каже Руслан Марцінків.

Очільник громади зауважує, що звісно є проблеми з проплатами через Казначейство, але підтримка йде.

“Зокрема, 45-му батальйону передали чергову допомогу, нашим спецпризначенцям, які працюють в Донецькій області.

Допомога не зменшується, а навпаки стараємося її збільшувати”, – наголосив Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.