На Прикарпатті судитимуть комунальницю, яка здала в оренду територію кладовища

Кримінал, Новини, Суспільство

Прокурори Коломийської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно директорки одного із комунальних підприємств за фактом службового підроблення (ч. 1 ст. 366 КК України).

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Встановлено, що обвинувачена розпорядилась земельною ділянкою площею 3 га, яка перебувала у користуванні комунального підприємства для обслуговування кладовища.

Не маючи на те повноважень, вона склала та підписала завідомо неправдивий договір оренди, яким ділянку передано фермерському господарству.

На підставі цього на території кладовища фермерське господарство обробляло землю та збирало уражай. Обвинувальний акт розглядатиме Коломийський міськрайонний суд.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.