На Прикарпатті сталася ДТП – у ній загинув мотоцикліст (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У неділю, 31 березня, у Космачі на Прикарпатті сталася ДТП.

В аварії загинув мотоцикліст, повідомили у Нацполіції Івано-Франківщини, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На місці аварії поліцейські з’ясували, що на мотоциклі «KOVI START», їхали двоє чоловіків 21 та 20 року, місцеві жителі.

Рухаючись ділянкою дороги із ґрунтовим покриттям, вони виїхали за межі проїзної частини та наїхали на кам’яну огорожу.

Внаслідок автопригоди молодший із чоловіків, власник транспортного засобу, загинув на місці події. Іншого з травмами госпіталізували.

У медичному закладі у травмованого чоловіка відібрали кров для проведення аналізу на вміст алкоголю. Результатів поки немає.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.