Росіяни завозять силовиків на окуповані території на час псевдовиборів президента РФ – Федоров

Війна, Новини, Політика

На час так званих виборів президента РФ, які незаконно проводяться на тимчасово окупованих територіях, росіяни посилюють фільтрації і завозять силовиків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на голову Запорізької ОВА Івана Федорова , УП.

 “(Окупанти – УП) відновили облави в населених пунктах Мелітопольського району – під приводом пошуку наркотиків чи перевірки законності зберігання зброї влаштовують обшуки та перевірки документів;

відкомандирували на ТОТ понад 10 тис. росгвардійців, які будуть супроводжувати членів “виборчих дільниць” та обходити будинки місцевих мешканців”.

Також, за словами Федорова, окупанти звозять також “волонтерів” з “роти бойового братерства” та долучають до контролю “громадськість”, яка складається зі зрадників та колаборантів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.