“Мирну угоду потрібно було укладати рік тому”: Маск підтримав думку, що США слід припинити військову допомогу Україні (відео)

Війна, Новини, Політика

Американський мільярдер Ілон Макс вважає, що позиція України слабшає з кожним днем, тож слід було б укласти мирну угоду з РФ ще рік тому. Він підтримав думку, що США має припинити надавати військову допомогу Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ілона Маска у соцмережі Х (Twitter), телеграм-канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Бізнесмен прокоментував допис американського блогера Wall Street Silver, який заявив, що Україна “програла цю війну”, тож, мовляв, мусить погодитися на ультиматуми Москви та окупацію частини своєї території.

@gudzinskiy_life #ілон_маск #маск #війна #война #перемога #політика #зеленський🇺🇦 #сирський #зсу🇺🇦 #россия #трамп ♬ Paris – 3Hzwave

“Настав час для припинення вогню та мирних переговорів між Україною та Росією. Україна програла цю війну і нічого цього не змінить. Україні не вистачає людей для перемоги. $60 млрд від США для України не змінять фактів. Росія збирається зберегти Крим і частину східної України”, – написав блогер.

На це американський бізнесмен підтримав дописувача і заявив, що “питання лише в тому, скільки людей помре, перш ніж ця реальність буде прийнята”.

На думку Маска, мирну угоду між Києвом і Москвою потрібно було укладати рік тому.

“Відтоді тисячі хлопців загинули ні за що, а становище України з кожним днем ​​слабшає”, – зазначив мільярдер.

  • Напередодні Ілон Маск заявив, що президент Росії Володимир Путін у жодному разі не може програти у російсько-українській війні. Він також виступив проти ухвалення законопроєкту щодо допомоги Україні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.