Зросла кількість українців, які вважають, що Зеленському досить одного президентського терміну (інфографіка)

Новини, Суспільство

Кількість українців, які вважають, що Володимиру Зеленському варто обмежитися одним президентським терміном, зросла порівняно з груднем на 9 відсоткових пунктів і в лютому становить 43%.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 5-10 лютого.

“З 34% у грудні 2023 року до 43% у лютому 2024 року зросла частка тих, хто вважає, що В. Зеленський має обмежитися одним нинішнім терміном”.

Деталі: При цьому переважна більшість українців − 69% − вважають, що Зеленський має працювати на посаді президента до кінця воєнного стану.

 
ІНФОГРАФІКА КМІС

15% переконані, що варто провести вибори (з них 4% говорять про призупинення воєнного стану і 11% виступають за внесення змін до відповідних законів і проведення виборів під час воєнного стану).

10% опитаних підтримують варіант, згідно з яким у травні 2024 року Зеленський складає свої повноваження і до обрання нового президента його повноваження виконує голова Верховної Ради.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.