Яйця втридорога: НАБУ виявило схему завищених харчових закупівель в Міноборони (фото)

Війна, Новини, Політика

Детективи НАБУ в межах розслідування щодо закупівлі Міністерством оборони продуктів за завищеними цінами виявили корупційну схему, яка дозволяє значно завищувати ціни на певні категорії продуктів.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на пресслужбу НАБУ.

“Застосування наявної системи закупівель дозволяє постачальникам вдаватися до зловживань при формуванні ціни на ходові групи продуктів: яйця продають втридорога, а лосось або лохину, які не побачиш в раціоні військових, – за цінами, в рази нижче ринкових”.

Аби підтвердити факти зловживань, детективи вилучають та опрацьовують величезний масив первинних документів складського обліку військових частин та одержувачів послуги.

На фото від НАБУ лише третина документів, вилучених під час проведення слідчих дій.

 
Фото – НАБУ
 

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.