Бої за Авдіївку: втрати росіян перевищують українські у 13 разів (відео)

Війна, Новини, Політика

Втрати росії у боях за Авдіївку у 13 разів перевищують втрати України. Про це свідчать дані OSINT-аналітиків, повідомляє платформа UA War Infographics, телеграм-канал Гудзінський NEWS та тік-ток gudzinskiy_life.

“Російські втрати в боях за Авдіївку в 13 разів більші, ніж українські – на основі візуально підтверджених OSINT-аналітиками даних”, – йдеться у повідомленні.

@gudzinskiy_life #авдіївка #авдеевка #втрати_рф #сша #сирський #війна #европа #зсу #путін #україна🇺🇦 #зеленський🇺🇦 ♬ Ready for war (马总 Remix) – 马总


Водночас в UA War Infographics додали, що фактична пропорція може дещо відрізнятися, однак ця різниця буде несуттєвою.

Як відомо, бої за Авдіївку тривають вже понад чотири місяці. Окупантам вдається подекуди просуватися у місті, нині там спостерігається дуже складна ситуація.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що російські особові втрати у війні у сім, а то і вісім разів переважають українські втрати. Водночас він наголосив, що втрати у війні є дуже чутливою темою.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.