Лавров зробив заяву про “дипломатичні” переговори України та РФ (відео)

Війна, Новини, Політика

Лавров вимагає залишити Росії українські території в обмін на “мир”.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на телеграм – канал Гудзінський NEWS, тікток gudzinskiy_life.

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія нібито готова до дипломатичного закінчення війни проти України, але хоче залишити собі всі ті території, які вона встигла окупувати.

@gudzinskiy_life #лавров #путин #сша #україна #россия #зеленський #путін #зсу #европа #війна #єс #сирський ♬ Icarus – Position Music

“Ми залишаємося відкритими для політико-дипломатичного врегулювання на основі врахування наших законних інтересів, на основі врахування реалій, які склалися за довгі роки і які зараз призвели до нинішньої ситуації”, – сказав міністр країни-агресорки.

Лавров також додав, що оскільки “західні країни” не хочуть враховувати інтереси Москви та “реалії, що склалися на землі”, то варіантів домовитися “поки що не проглядається”.

“Однак, за відсутності у тих, хто оголосив нам війну, серйозних пропозицій і (з урахуванням) їхнього небажання враховувати ні наші інтереси, ні реалії на землі, говорити за столом переговорів поки що не вийде. Варіантів таких не проглядається”, – сказав Лавров.

Він також заявив, що нібито Вашингтон і його союзники “не полишають мрій” про нанесення Росії стратегічної поразки. Водночас Лаврову привиділося, що російська армія нібито “успішно діє” на “українському театрі воєнних дій”, і нібито “на Заході вже більше говорять не про свою перемогу, а про те, як би не дати перемогти Путіну”.

Міністр країни-агресорки також вкотре повторив, що безпека Росії і захоплених окупантами українських територій нібито

“буде надійно забезпечена, а цілі спецоперації (війни проти України − ред.) у цьому контексті будуть досягнуті”, – сказав Лавров.

Нагадаємо, раніше речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Росія досягає своїх цілей у так званій “СВО” “переважно мирним шляхом”. У Кремлі традиційно звинуватили Україну у начебто тому, що вона відкидає “пропозиції” Росії щодо мирних переговорів, і заявили про продовження війни.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.