ГУР перехопило розмову пілотів про корабель “Цезар Куніков”: Уламки й масна пляма (відео)

Війна, Новини

Перехоплені радіопереговори росіян із місця влучання у великий десантний корабель “Цезар Куніков”, який виглядав завантаженим технікою, свідчать про знищення цього судна.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Візуальний огляд місця затоплення корабля росіяни здійснювали з гелікоптерів Ка-52 та Мі-8, ретранслятором інформації виступив військово-транспортний літак Ан-26 ВКС РФ.

@gudzinskiy_life #бдк_цезар #війна #европа #зсу #путін #россия #перемогазанами💙💛💪 #україна🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #чорне_море ♬ Rise – Jacob Yoffee

“Наблюдаю обломки и маслянистое пятно”, – каже пілот російського вертольота.

Атаку здійснили спецпризначенці української розвідки.

ГУР зазначає, що російський ВДК “Цезар Куніков” упродовж 10 днів перебував на стоянці біля спеціалізованої причальної стінки, так званого “сліпа”, з якої окупанти здійснюють завантаження кораблів військовим озброєнням та технікою.

“За попередньою візуальною оцінкою осадки корабля, під час затоплення “Цезар Куніков” був завантажений”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.