На Кубані вночі атакували ще один нафтопереробний завод (відео)

Війна, Кримінал, Новини

У Краснодарському краї Росії вночі атакували також другий нафтопереробний завод – Афіпський.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на telegram-канала Гудзінський NEWS/

За інформацією telegram-каналу Astra, крім Ільського НПЗ, пожежу на якому офіційно підтвердила російська влада, у Краснодарському краї атакували Афіпський НПЗ. Безпілотник упав на територію нафтобази близько 4:00 ранку. Попередньо, пошкоджень і постраждалих немає.  Заводи розташовані на відстані близько 21 км один від одного.

Ще один безпілотник у цей самий час упав на територію нафтобази в селищі Сталевий Кінь Орловської області. Після падіння дрон вибухнув. Попередньо, пошкоджень і постраждалих немає.

@golosukraina #Краснодар #россия #нпз #україна🇺🇦 #украінанайкраща🇺🇦💪 #зеленський🇺🇦 #всу🇺🇦 #всусила🇺🇦 ♬ оригінальний звук – rulia

Про падіння уламків на території Афіпського НПЗ також повідомляє telegram-канал Shot.

Пізніше джерело УП в Службі безпеки повідомило, що обидва НПЗ уразили безпілотники СБУ. На Ільському НПЗ вражено установку первинної переробки потужністю 3,6 млн тон на рік. Без неї ворог не зможе виробляти дизпаливо для військових потреб. Ціна такої установки – 50 млн доларів США. За словами джерела, по Афіпському заводу безпілотники також влучно відпрацювали, але наразі наслідки уточнюються.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.