Сирський розповів, які завдання стоять перед ним на новій посаді (відео)

Війна, Новини, Політика

Новий головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський подякував бойовим побратимам і посестрам, з якими служив в лавах Сухопутних військ ЗСУ та ОСУВ “Хортиця” і розповів про нові завдання, які стоять перед ним зараз.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Сирського у Telegram.

“На порядку денному стоять нові завдання. Насамперед це чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об’єднань, з’єднань і частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від міжнародних партнерів.

Найшвидший і раціональний розподіл та доставка усього необхідного для бойових частин була і залишається основним завданням військової логістики”.

Також, за його словами, завдання штабів усіх рівнів −

знати всі без винятку потреби фронту і володіти ситуацією на кожній його ділянці”.

@gudzinskiy_life #зсу🇺🇦 #всу🇺🇦 #зеленський #залужний #сирський #буданов #війна #перемога #главком ♬ Victory (Cover Two Steps From Hell) – 马总

Сирський підкреслив, що саме кваліфікація особового складу органів військового управління є вирішальною для розробки й успішної реалізації задумів та планів.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.