Зеленський провів військовий кабінет: заслухали Залужного, Умєрова, Буданова, Малюка

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський провів військовий кабінет разом із командувачами на різних напрямках, де заслухали головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, міністра оборони, глав ГУР та СБУ. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського у Telegram

“Військовий кабінет у спеціальному форматі.

Очна присутність усіх командувачів на місцях: Сирський, Тарнавський, Гнатов, Москальов, Содоль. Їхні докладні доповіді щодо своїх напрямків, оборонних і наступальних дій, спеціальних завдань. Відверта розмова на найважливіші теми.

Доповіді Головкома Залужного, міністра Умєрова, начальника ГУР МО Буданова та голови СБУ Малюка. План подальших дій із конкретними термінами й розрахунками, підкріплений постачанням від наших партнерів і власним виробництвом. Нарощування спроможностей нашого ОПК.

Узгодили позиції. Рухаємося далі”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.