Внаслідок грози на Прикарпатті частково знеструмлені 26 населених пунктів

Новини, Суспільство

Найскладніша ситуація на Калущині та Рожнятивщині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Станом на 10:00 частково без електропостачання залишаються 26 населених пунктів і 1 – повністю. Найскладніша ситуація на Калущині та Рожнятивщині,але працівники АТ «Прикарпаттяобленерго» вже займаються ліквідацією аварій.

“До кінця дня енергетики спробують виправити всі наслідки, спричинені негодою”, – йдеться у повідомленні.

Синоптики також попереджають про значний дощ, грози, град і посилення південно-західного вітру (до 15-20 м/с), що очікуються сьогодні. Тож будьте обережними та у випадку обірваного проводу електроліній чи аварії в електромережах, повідомляйте кол-центр за номером: 0 800 50 40 20.

Нагадуємо, інформацію про орієнтовний час відновлення електропостачання можна отримати на стартовій сторінці сайту під кнопкою «Немає світла» за посиланням або в меню чат-боту обленерго у Viber, де також можна залишити заявку про відсутність електропостачання.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.