В Івано-Франківську провели свято «Першого портфелика» для дітей військових (фото)

Новини, Суспільство

Захід відбувся сьогодні, для дітей 1-11 класів, батьки яких загинули в зоні проведення бойових дій (в тому числі учасники АТО/ООС) чи після повернення, пропали безвісти чи перебувають в полоні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку міського голови Івано-Франківська.

Акція “Перший портфелик” відбувається уже не перший рік.

“Від імені громади дякую за чин ваших дітей, чоловіків, батьків. Хоч ця підтримка й невеличка, але нехай вона буде нагадуванням, що громада пам’ятає, шанує, і розуміє, якою ціною дається нам український прапор і наша Незалежність. Дякую всім, хто долучився до організації цієї акції, щоб ми змогли придбати для дітей ці портфелики та необхідні для навчання речі. Дуже хочу, щоб Господь почув наші молитви і подарував довгоочікувану і вистраждану мить перемоги! Щоб діти вчились в мирній державі, без тривог та без війни!”, – сказав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську з 1 вересня 2023 року всі школярі навчатимуться очно. Найбільша проблема була в розширенні кількості місць в укриттях у наших школах. Там, де була можливість, — розширили та поремонтували підвальні приміщення, де не було — встановили віконниці за ізраїльським методом. Тобто сьогодні франківські школи готові працювати як до повномасштабного вторгнення.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.