На Таврійському напрямку Сили оборони рухаються вперед – командувач (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Сили оборони рухаються вперед на Таврійському напрямку, за добу ворог втратив 305 осіб.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на командувача оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександра Тарнавського у Telegram.

“Сили оборони рухаються вперед на Таврійському напрямку.

Артилерійські підрозділи нашої армії протягом доби виконали 1268 вогневих завдань.

За останню добу втрати ворога склали 305 осіб (безповоротні – 78, поранені – 210, полон – 17)”.

@gudzinskiyrost #запоріжжя #токмак #мелітополь #старомацорське #урожайне #роботино #бахмут #лиман #купянск #война #путін #війна #залужний #зеленський #на_росії #перемогазанами💙💛💪 #зсу #всу ♬ Rock 80s mood – AllMusicGallery

Тарнавський повідомив, що за добу було знищено 32 одиниці військової техніки противника. Зокрема, 2 танки, 8 ББМ, 5 артилерійських систем та мінометів, 2 РСЗВ, 1 ПТРК, 4 БпЛА, 10 одиниць автомобільної техніки.

Також було знищено 11 складів боєприпасів ворога.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.