У Лаврова назвали Молдову “придатком київського режиму”, Кишинів відповів

Новини, Політика
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на NewsMaker.

Під час щотижневої пресконференції Захарова традиційно присвятила кілька хвилин свого часу подіям у Молдові. Цього разу вона сказала, нібито обговорюється “питання доставки через територію Молдови військових вантажів” в Україну.

РФ відзначає “послідовне перетворення Молдови на логістичний придаток київського режиму”, й “про катастрофічні наслідки подібних кроків ми вже не раз попереджали офіційний Кишинів”, сказала речниця російського МЗС.

На це Міністерство закордонних справ Молдови сказало, що Кишинів “продовжить надавати нашим українським друзям усю можливу допомогу і в двосторонньому порядку, і в межах міжнародних організацій”.

“Ми засуджуємо неправдиві заяви, зроблені нещодавно представником МЗС Росії. Нейтралітет нашої країни не означає ізоляцію. Влада розвиває партнерські відносини з організаціями та державами для збереження миру й безпеки країни”, – додали там.

Також МЗС Молдови зазначило, що відкидає будь-які спроби підірвати зусилля для досягнення євроінтеграції.

Речниця зовнішньополітичного відомства Росії регулярно дозволяє хамські випади в бік Молдови. Раніше Захарова обурювалась засудженням Молдовою російської агресії проти України, “цензурі”, а ще співпрацею Кишинева з НАТО.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.