Про мертвих або добре, або нічого: Путін похвалив Пригожина

Війна, Новини, Політика

Президент країни-агресора Володимир Путін уперше висловився після катастрофи літака, на борту якого, за даними Росавіації, значився ватажок бойовиків ПВК “Вагнер” Євген Пригожин.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  “РБК”Meduza“Радио Свобода”.

Під час розмови зі ставлеником Кремля на окупованій частині Донбасу Денисом Пушиліним Путін висловив співчуття всім загиблим та розказав про таланти Пригожина.

Безпосередньо президент Росії не заявив про загибель Пригожина, яку досі офіційно не підтверджено, але говорив про бізнесмена виключно в минулому часі.

“Пригожина я знав дуже давно, з початку дев’яностих років. Це була людина складної долі, і помилки у нього були серйозні в житті, домагався він результатів потрібних – і для себе, і для, коли я його просив, для спільної справи, як у ці останні місяці. Він був талановитою людиною, талановитим бізнесменом”, – сказав Путін.

Також Путін похвалив вагнерівців за участь у війни проти України. За його словами, “це люди, які зробили істотний внесок у нашу спільну справу боротьби з неонацистським режимом в Україні”. Він поообіцяв, що не забуде про це.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.