Випускник івано-франківського університету став артистом Національного хору ім. Григорія Верьовки (фото)

Новини, Суспільство

Випускник спеціальності «Естрадно-вокальне мистецтво» Університету Короля Данила Роман Кравчук став артистом Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки.

Роман розповідає, що навчання в Університеті Короля Данила обрав через інноваційні підходи до викладання та можливості подальшої професійної реалізації.

Ближче до кваліфікаційних іспитів, дізнавшись про вакантну посаду артиста хору в хорі ім. Верьовки, Роман Кравчук подався до Києва й отримав шанс стажуватися і працювати поруч із кращими виконавцями країни.

«На жаль, через вторгнення російської федерації неможливо будувати грандіозні життєві чи професійні плани, проте потрібно своєю роботою примножувати талант, працюючи на благо держави, у якій народився і виріс», – каже артист.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.