В ГУР підтвердили вибухи в Криму: показали відео знищення ЗРК С-400 “Тріумф” (відео)

Війна, Новини, Політика

Вибухи в окупованому Криму прозвучали вранці 23 серпня поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут, у результаті чого було знищено російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіусу дії С-400 “Тріумф”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу ГУР.

“Внаслідок вибуху повністю знищено саму установку (С-400 “Тріумф” – ред.), встановлені на ній ракети та особовий склад”.

У розвідці пояснили, що враховуючи обмежену кількість таких комплексів на озброєнні ворога, це болючий удар по системі ППО росіян, що матиме серйозний вплив на подальші події на півострові.

@gudzinskiyrost #крим #буданов #онікс #бастіон #война #на_московії #україна #наступ #контрнаступ #урожайне #залужний🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #мелітополь #токмак #путин ♬ Epic Music(873690) – Pavel

Перед цим радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram повідомляв, що у Криму було уражено протикорабельний комплекс (БРПК) “Бастіон”, а також пошкоджені радіолокаційні станції.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.