Зеленський про ймовірні переговори з РФ: ніяких “обмінів будь-чого” на українські території

Новини, Політика

Президент України Володимир Зеленський у Нідерландах виключив можливість “обміну будь-чого” на українські території. Таким чином він прокоментував ймовірність мирних переговорів з РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на спільну пресконференцію Зеленського з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте на авіабазі в Ейндговені.

За словами Зеленського, єдиним документом, на основі якого можуть відбуватися переговори про мир, є “формула миру”.

Він також виключив можливість “обміну будь-чого” на українські території.

“У нас є один документ, у нас є “формула миру”, у нас є одне бажання – мир. Ми сформулювали, як ми його бачимо, готові до відкритої дискусії з колегами. Що більше, то краще для миру, щоб мир був на одному боці. На боці справедливого миру з повним відновленням територіальної цілісності України”.

Водночас він наголосив на необхідності відновлення справедливості і притягти Росію до відповідальності за скоєні нею злочини, зокрема, авіакатастрофу Боїнга MH-17, звірства в Бучі і знищення Маріуполя.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.