В Івано-Франківську проведуть День Молоді

Новини, Суспільство

У суботу, 19 серпня, у центрі Івано-Франківська такий відзначаться День Молоді.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Департамент молодіжної політики та спорту.

На Площі Міцкевича на відвідувачів чекатимуть: воркшопи від громадських організацій, лекції від спікерів, поетичні змагання, виступи музичних бендів і ще багато іншого, про що дізнаєшся на нашій сторінці.

«Ми прагнемо надихати вас на активну участь у суспільному житті, адже кожен із нас є важливим елементом громади! Зберемося разом, щоб показати, як працюють інститути громадянського суспільства, і обговоримо разом актуальні питання, що турбують нашу спільну Батьківщину!».

  • Дата: 19 серпня
  • Локація: Площа Міцкевича
  • Час: з 11:00 по 22:00

Захід організовано Управлінням спорту та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації спільно з Департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Молодіжною радою при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради за сприяння Міністерства молоді та спорту України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.