В Івано-Франківській обласній інфекційній лікарні виявили порушень на 4,5 млн грн

Економіка, Здоров'я, Новини, Суспільство

В Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні Івано-Франківської обласної ради проведеною ревізією встановлено фінансових порушень, що призвели до можливих втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 2892,65 тис. грн. та інших порушень фінансової дисципліни в сумі 1576,68 тис. гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину.

Ревізію провели фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Івано-Франківській області з 30.05.2022 по 08.07.2022.

Ревізори перевіряли виплати премій та виплати додаткових доплат в роботі із «COVID-19» всім працівникам лікарні за період часу із січня по грудень 2020 року, а також розпорядження про надання матеріальної допомоги на оздоровлення працівників лікарні. Крім того, перевірялась документація щодо виконаних робіт по об’єкту «Поточний ремонт системи водопостачання та водовідведення корпусу № 5 КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради».

«Станом на теперішній час в органу досудового розслідування відсутні достатні підстави для повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Для прийняття остаточного процесуального рішення необхідно провести ряд слідчих (розшукових) та процесуальних дій, зокрема допитати в якості свідка колишнього генерального директора КНП «ІФ ОКІЛ ІФ ОР», головного бухгалтера, заступника головного бухгалтера, а також провести інші слідчі (розшукові) та процесуальні дії, які в сукупності нададуть правову оцінку діям осіб», – йдеться в ухвалі Івано-Франківського міського суду.

На підставі постанови слідчого від 30.12.2022, кримінальне провадження закрито на підставі п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України (встановлена відсутність в діянні складу кримінального правопорушення). 4 січня 2023 року прокурором Окружної прокуратури міста Івано-Франківська винесено постанову про скасування постанови про закриття кримінального провадження.

Суд продовжив строк досудового розслідування у кримінальному провадженні на шість місяців, тобто до 16.02.2024 року.

Зазначимо, що в грудні 2022 року Обласну інфекційну лікарню приєднали до обласного фтизіопульмонологічного центру.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.