Авто, дрони, старлінки: для прикарпатських бійців передали допомогу (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Вартість переданого майна становила близько 1,5 мільйона гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

Для потреб військовослужбовців Національної Гвардії України та 102 бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України передали необхідне обладнання.

Це – авто, декілька дронів Mavic, які мають тепловізори, рації, батареї для них. Отримають бійці й засоби особистої гігієни.

«Придбати усе необхідне для бійців вдалося за кошти, зібрані під час благодійної вечері, яка відбулась понад місяць тому. Ці хлопці з Івано-Франківщини: нацгвардійці, територіальна оборона захищають мою рідну Луганщину та всю Україну, тому посилено працюємо над тим, аби забезпечити їх необхідним», – каже Максим Ткаченко, співзасновник громадської організації ВПО України, народний депутат.

Він додає, що потреби у такому майні просто величезні. Тож це обладнання, яке передали сьогодні, – мінімальна частина того, що потрібно бійцям.

«Не зупиняємося і продовжуємо працювати задля Перемоги», – наголосив він.

    

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.