Зупинити РФ зараз США обійдеться дешевше: Дуда зробив різку заяву про допомогу Україні

Війна, Новини, Політика

За словами польського президента, якщо ж російську агресію не зупинять зараз, “за це доведеться заплатити дуже високу ціну”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УНІАН.

Президент Польщі Анджей Дуда зробив різку заяву, пояснюючи, чому ті американські політики, які виступають проти надання військової допомоги Україні, повинні її підтримати.

Відповідаючи на запитання оглядача The Washington Post Марка Тіссена, що може їх змусити змінити свою позицію, польський президент сказав: “Це дуже просто”.

“Зараз російський імперіалізм можна зупинити дешево [для західного світу], тому що американські солдати не гинуть. Але якщо ми не зупинимо російську агресію зараз, за це доведеться заплатити дуже високу ціну”, – упевнений Дуда.

Як писав УНІАН, президент США Джо Байден звернувся до Конгресу з проханням виділити ще 24 мільярди доларів на допомогу Україні та іншим країнам, які постраждали від вторгнення Росії. Це перший випадок, коли законодавців просять збільшити фінансування з тих пір, як республіканці отримали більшість у Палаті представників.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.