На Івано-Франківщину надійшла допомога з Чехії (фото)

Новини, Суспільство

Чергова партія підтримки надійшла з дружньої Чехії.

Про це повідомила голова ОДА Світлана Онищук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зокрема від наших добрих друзів з Пльзенського краю, які з перших днів повномасштабної війни надають допомогу Прикарпаттю.

За сприяння Гетьмана Рудольфа Шпотака та його команди нашу область сьогодні підсилили медичним обладнанням, генераторами, комп’ютерною та побутовою технікою, спортивним інвентарем для дітей тощо.

Торік наші чеські партнери тричі бували на Івано-Франківщині. І щоразу не з порожніми руками. Так, одна з громад області отримала реанімобіль та карету “швидкої допомоги”.

Загалом з Чехії передали майже півсотні генераторів різної потужності, які допомогли працювати нашим інфраструктурним закладам у зимову пору, коли через постійні обстріли енергетичних об’єктів виникали проблеми з електропостачанням.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.