Кількість поранених у Покровську зросла до 67 осіб, під завалами людей немає (фото)

Відео-новини, Війна, Політика

Станом на 7 годину ранку кількість внаслідок ракетного удару в Покровську поранених зросла до 67 осіб, загинуло 7 людей; за попередньою інформацією, під завалами людей немає.

ДжерелоМВС, ДСНС

Деталі: У відомстві оприлюднили оновлену інформацію щодо постраждалих у Покровську

Зазначається, що загинуло 7 осіб.

67 людей поранено, з них – 29 працівників поліції, 7 рятувальників та 2 дітей.

“Відновлюємо розбір завалів. Вночі були змушені призупинити роботи через високу загрозу повторних обстрілів”, – додали в МВС.

Доповнено: У ДСНС повідомили, що у Покровську ліквідовано п’ять осередків пожеж на загальній площі 75 кв.м. в житловому будинку та готелі.

За попередньою інформацією, під завалами людей немає. Підрозділами ДСНС проводяться аварійно-рятувальні роботи в 5-поверховому житловому будинку.

Що передувало: Внаслідок російського ракетного удару по житлових будинках в центрі Покровська загинули 7 людей, ще близько 30 дістали поранення. Зокрема, серед загиблих є заступник начальника ДСНС області, серед постраждалих є поліцейські, рятувальники та дитина.

Згодом повідомлялося про 57 постраждали.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.