ДТП: На Прикарпатті водій авто зіткнувся з велосипедистом (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Автопригода, де травмований керманич велосипеда трапилась в смт. Богородчанах. Його доставлено до медичного закладу. Слідчі встановлюють всі обставини події.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на поліцію області.

7 серпня близько 9:50 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Відомо, що 52-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем «Seat Toledo», не переконавшись в безпеці руху, допустив зіткнення з велосипедистом.

Внаслідок автопригоди 69-річний велосипедист, мешканець Богородчанської тергромади отримав тілесні ушкодження, його госпіталізовано до медичного закладу.

Керманича автівки перевірено на стан сп’яніння. Він тверезий.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху. У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясують усі обставини автопригоди.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.