На Бахмутському напрямку загинув за Україну Ярослав Тріфонов з Прикарпаття (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Своє життя за Україну віддав мешканець села Задністрянське Бурштинської громади на Івано-Франківщині Ярослав Тріфонов.

Серце захисника зупинилося 4 серпня 2023 від отриманих поранень під час мінометного обстрілу в районі Бахмутського напрямку, інформує Бурштинська міська рада, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

“Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Схиляємо голови у скорботі, щиро співчуваємо рідним, близьким, побратимам. Нехай Господь подарує вічний спокій Герою!” — йдеться в співчутті.

Загибель бійця “Суспільному” підтвердила його донька Світлана Тріфонова.

З її слів, Ярослав Тріфонов народився 7 квітня 1976 року. Жив у селі Задністрянське Бурштинської міської громади.

Добровольцем долучився до лав Збройних сил України у січні 2023 року. Світлана Тріфонова каже: командир роти розповідав їй, що батько неодноразово виносив поранених і загиблих побратимів під “найгарячішими” обстрілами армії РФ. Він ніколи не відмовлявся іти на позиції.

Серце воїна зупинилося 4 серпня 2023 року від отриманих поранень під час мінометного обстрілу поблизу Бахмута.

“Всі побратими дуже гарно відгукуються про нього. На цей час до мене зателефонувала зі співчуттями майже вся рота”, — каже Світлана Тріфонова.

У бійця залишилися донька, онук, мама і сестра.

Про зустріч захисника та чин похорону обіцяють повідомити додатково.
Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.