Зеленський відзначив воїнів 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс” за бойову роботу (фото)

Війна, Новини, Політика

Глава держави Володимир Зеленський вручив державні нагороди бійцям 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», вітаючи їх з Днем піхоти.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на розповідь Володимира Зеленського у телеграм-каналі.

Із початком широкомасштабного вторгнення 10-та окрема гірсько-штурмова бригада виконувала бойові завдання на Волинському та Поліському напрямках, а 8-й окремий гірсько-штурмовий батальйон діяв на Бориспільському та Харківському напрямках.

«Саме завдяки успішним діям підрозділів бригади було звільнено 16 населених пунктів у Київській і 4 населених пункти в Харківській області. Нині воїни бригади з честю та гідністю виконують бойові завдання на Донецькому напрямку», — зазначив Президент.

У відповідь на привітання Володимир Зеленський отримав від командира 10-ї ОГШБ шеврон і плакетку бригади.

«Це дуже цінно для мене. Девіз бригади — «Зі щитом або на щиті». І з кожним боєм воїни це доводять. Перемагати попри все. Дякую вам, воїни, за вашу результативність! Наші захисники найхоробріші. Слава вам! Слава Україні», — додав Глава держави.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.