Маляр: На Сватівському напрямку цілий день відбиваємо ворожі атаки

Війна, Новини, Політика

Російські загарбники намагаються штурмувати на Куп’янському, Лиманському та Сватівському напрямку, на всіх флангах Сили оборони знаходяться під суцільним артилерійським вогнем РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на заступницю міністра оборони Ганну Маляр в ефірі національного телемарафону.

“Найбільше ми зараз відчуваємо штурми  ворога на Куп’янському та Лиманському напрямках, але так само вони намагаються штурмувати і на Сватівському напрямку. Сьогодні цілий день ми там відбиваємо ворожі атаки.

Треба сказати, що вже другий день поспіль ми фіксуємо і на Бахмутському напрямку збільшення обстрілів з боку ворога, і фактично наші знаходяться на всіх цих напрямках під суцільним артилерійським вогнем”.

За словами Маляр, там де ворог намагається штурмувати (Куп’янський, Лиманський та Сватівський напрямок), противник не просувається, але тривають дуже запеклі бої.

Стосовно ж Бахмутського напрямку, Сили оборони просуваються по південному напрямку, на північному фланзі ворог намагається відвоювати свої колишні позиції, однак, за даними заступниці міністра, успіху не має.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.