Як придбати ліки для домашніх тварин за е-рецептом – пояснює МОЗ

Здоров'я, Новини, Суспільство

З квітня рецептурні ліки можна придбати як за паперовим рецептом, так і за електронним.

Це стосується не тільки ліків для людей, але й для тварин.

У Міністерстві охорони здоров’я розповіли, як придбати препарати ветеринарної медицини, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

З впровадженням електронного рецепта перелік рецептурних ліків залишився незмінним. Тому жодних додаткових змін чи обмежень щодо відпуску лікарських препаратів для тварин не передбачається.

У МОЗ наголошують, що відпуск ліків для тварин, як і до 1 квітня 2023-го, здійснюється виключно за відповідним рецептом від ветеринара.Як і раніше, ліки для домашніх улюбленців можна придбати у звичайній аптеці.

Видача рецептів на ветеринарні препарати здійснюється згідно з вимогами до форми та оформлення рецептів на ветеринарні препарати.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ, тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 26

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.